Belgija

Utopio se u kanalu dok je pokušavao da dohvati ključeve

  • Извор: Агенције
  • 05.09.2023. 04:00

U ponedjeljak ujutro je u blizini keja u belgijskom gradu Ostendeu, pronađeno beživotno tijelo muškarca koji se u nedjelju uveče udavio, nakon što je pokušao da dohvati ključeve koje je ispustio u kanal Ostende-Briž.

Prema pisanju "Brisel tajmsa", nesreća se dogodila u blizini pomorske škole Koninklijk Verk Ibis kada su dva muškarca, starosti 29 i 21 godinu, pokušala da izvuku ključeve, pri čemu se stariji okliznuo i pao u vodu.

Mlađi čovjek pokušao da spasi prijatelja, ali je zbog jake struje i sam upao u vodu.


Kako je živ uopšte: Vozač rezultatom alkotesta šokirao policiju

Kako je živ uopšte: Vozač rezultatom alkotesta šokirao policiju

Prolaznici su brzo pozvali hitnu pomoć i uspjeli da izvuku 21-godišnjaka iz vode, koji je potom prevezen u bolnicu u teškom stanju, koje se kasnije stabilizovalo.

Međutim, drugog muškarca, mještanina Ostendea, odnijela je struja.

Kako navodi belgijski list, spacioci su u nedjelju pokrenuli potragu, ali su tek u ponedjeljak ujutro uspjeli da lociraju tijelo.


Razlog će vas nasmijati: Prekinut meč na US Openu

Razlog će vas nasmijati: Prekinut meč na US Openu


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм