Колорадо

Упознао дјевојку на интернету, она га орално задовољила па исјекла ножем

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2023. 16:37

Лорен Мари Дули (22) из Колорада уживала је у Тиндеру, очигледно, али све говори да се још пуно година више неће моћи приближити тој друштвеној мрежи.

Наиме, управо је тамо упознала једног од својих љубавника, међутим за њихов састанак се не може рећи ништа друго осим да је кренуо “кривом страном улице”.

Иако се претпоставља како је мушкарац непознатог идентитета, сасвим логично и оправдано, пристао на неке понуђене перверзије.

Тачније, орални однос, који су нетом након и практиковали. За неке се маштарије ипак може рећи како су остварене прерано. Да, Лорен је “мало” претјерала.


Невријеме већ стигло у дијелове БиХ: Лед забијелио улице

Невријеме већ стигло у дијелове БиХ: Лед забијелио улице

Након што је одмакло нешто времена за вријеме дружења у њеном апартману, њен љубавник ништа није могао посумњати јер се Лорен изгледом и понашањем чинила сасвим нормалном. Као и све психопате, кажу психолози.

Све док на његово чуђење није извадила самољепљиву траку и кренула се злочесто смијати. Сматрао је то необичним, али није се превише бунио.

Лорен је траку искористила како се не би могао помјеијерати, а потом је извадила нож, преноси “ДаилyМаил”.

И тако, док неки за цртање користе оловку, па чак и кист, Лорен се послужила ножем јер, зашто не? А притом се одлучила сликовно изражавати, ни више ни мање него, на његовом рамену притом га гушећи, а што је трајало свега 20 секунди.

Када је видјела плодове свога рада, видно се шокирала и отјерала жртву у купаону како би се очистио јер јој је запрљао кауч.

Након цијелог догађаја, Лорен је од стреса наручила доставу хране и запријетила својој жртви како ће га, буде ли вриштао, убити те је у миру поред њега појела своју вечеру.


Медвјед разбуцао кокошињац: Дошао на кућни праг – ФОТО

Медвјед разбуцао кокошињац: Дошао на кућни праг – ФОТО

Како је врло брзо након тога Лорен заспала, жртва се успјела домоћи ножа који је био сакривен испод јастука, а исти му је помогао да се ослободи самољепљиве траке.

Слободан, упутио се у бијег из апартмана, што је пробудило “успавану љепотицу”, а заједно су се играли лова скроз до паркинга гдје је одлучио назвати полицију.

Полиција тврди како су се њихови гласови слабо чули у позадини, али оно сто се на телефону са сигурношћу могло чути је;

“Зато што си ме порезала..и желиш ме убити”.

Обоје су брзо лоцирани и пронађени. Жртву су пронашли голу и крваву од повреда које му је нанијела, а њене су руке биле потпуно размазане његовом крвљу.

Лорен Дули је оптужена за отмицу, напад и пријетњу, а пријети јој до 25 година затвора ако је прогласе кривом.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.