САД

Упао на интервју градоначелник и почео да туче обезбјеђење

  • Извор: Курир
  • 28.04.2024. 18:16

Мушкарац из америчког града Сан Хозеа ухапшен је након што је упао на интервју градоначелника и потукао се са припадником обезбјеђења!

Полиција је саопштила да је градоначелник Мет Махан у уторак давао интервју локалној телевизији КРОН4 у центру града кад је Весли Полард од‌једном ушао у кадар и почео да се понаша агресивно. Локални медији наводе да је вулгарно добацивао Махану и да није хтио да се склони.

Полицајац у цивилу је одмах интервенисао, међутим, Полард га је ударио неколико пута. Тек након троминутне борбе и уз помоћ неколико пролазника успео је да га савлада.

Послије 100 година ријешена мистерија Тутанкамонове клетве? Умрли јер су отворили гробницу

Послије 100 година ријешена мистерија Тутанкамонове клетве? Умрли јер су отворили гробницу

Полицајац је задобио лакше повреде и прегледан је у болници.

Махан се захвалио припаднику обезбјеђења, међутим, додао је да подржава преиспитивање његових поступака будући да се на снимку не чује да се јасно представио Поларду.

КРОН4 наводи да је Полард пуштен из притвора под условом да не прилази на мање од 250 метара Махану и полицајцу.

Полард је оптужен за напад на полицајца.

Огромни пацов, подсјетимо, прекинуо је недавно уживо обраћање градоначелника Буенос Ајреса! Градоначелник аргентинске престонице Хорхе Макри разговарао је са новинарима на аутобуском терминалу у градској луци кад је пацов улетио међу присутне.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.