Троје мртвих

Украла полицијски ауто па изазвала трагичан удес

  • Извор: АТВ
  • 06.02.2024. 19:23

Жена са Флориде украла је патролни аутомобил замјеника шерифа и повела власти у потјеру великом брзином прије него што је изазвала трагичну несрећу у којој су, осим ње, живот изгубиле још двије особе.

"Овај морон је украо полицијско возило и убио два људска бића", рекао је шериф округа Марион Били Вудс новинарима на конференцији за новинаре у петак. 

Полицајци су реаговали на "сумњиви инцидент" у којем је жена - касније идентификована као Кендра Бун (33) покушавала да отме кључеве од старије жене у тржном центру у Силвер Спрингсу.

Када је замјеник шерифа Крис Вајт дошао на мјесто инцидента и покушао да приведе жену, она је ускочила у његово возило и одвезла се.

Кренула је махнита потјера за женом.


Уловио чудно провидно створење: Тражио помоћ стручњака

Уловио чудно провидно створење: Тражио помоћ стручњака

На ауто-путу је изазвала несрећу када се сударила са камионетом који јој је ишао у сусрет, а у којем су били мушкарац (73) и жена (72).

Бун и обоје путника из камионета страдали су на мјесту несреће. Још једна особа је тешко повријеђена и налази се у критичном стању.

Како је из полиције саопштено, приликом судара помахнитала жена се кретала брзином већом од 150 километара на сат.

Бунова је имала дугу историју сукоба са законом, а недавно је изашла из затвора.


Вулин: Срби треба да се понашају као један народ са једном политиком

Вулин: Срби треба да се понашају као један народ са једном политиком

У досијеу је имала 13 кривичних и девет прекршајних пријава - од којих је осуђена за два прекршаја. 

Поред неколико хапшења широм Флориде, Бун је ухапшена три пута у округу Марион између 2020. и 2021.

Она је 2022. осуђена на двије године затвора због кривичних дјела почињених у округа Мерион, а касније је изречена пресуда и за дјела из округа Оранж.

Медији извјештавају о грешци судије који јој је казне спојио те је она тако на крају добила свега 30 мјесеци затвора. Да казне нису спајане, она би наводно још увијек била иза решетака и до ове трагедије не би ни дошло.

"Да је ова особа била у затвору, не бих имао двоје мртвих недужних људи. Баш ме брига за њу", рекао је видно потресени шериф Вудс.

Јасно је поручио да не криви свог замјеника од којег је она украла возило.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: