Jevgenij Sergejevič Dejdej

Ukrajinski poslanik pomagao atentatorima na vođu kavačkog klana

  • 29.05.2020. 15:15

Jevgenij Sergejevič Dejde j(32) bio je svojevremeno komandir Rostislavu Černobrivom u bataljonu specijalaca policije "Kijev"

Četvorici kriminalaca koji su došli iz Crne Gore i Srbije da likvidiraju Radoja Zvicera u Kijevu pored policajca Rostislava Černobrivog pomagao je i bivši narodni poslanik Jevgenij Dejdej iz partije "Narodni front".

Sada policija provjerava ko je sve bio u vezi sa kriminalcima sa Balkana koji su stigli da se obračunaju sa jednim od vođa narko klana iz Crne Gore.

Jevgenij Sergejevič Dejdej (32) bio je svojevremeno komandir Rostislavu Černobrivom u bataljonu specijalaca policije "Kijev". Dejdej je po činu potpukovnik policije.

Ratovao je u Donbasu protiv proruskog dijela stanovništva. Od novembra 2014 do avgusta 2019 bio Poslanik ukrajinske Rade (parlamenta). Prije rata u Ukrajini 2012 bio je osuđen na pet godina za razbojništvo... Ukrajinska policija nastavlja da otkriva ljude koji su pomagali u ubistvu Kotoranina Radivoja Zvicera.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм