Превозио раднике

Украјински дрон ударио у аутобус у Русији

  • 03.05.2024. 11:22

Беспилотна летјелица ударила је у аутобус у једном од села у руској Белгородској области, саопштио је гувернер те руске регије Вјачеслав Гладков.

Он је касније објавио да је други дрон ударио у аутомобил у селу Вознесенка, гдје се догодио и први инцидент.

Гладков је на "Телеграму" написао да је аутобус превозио раднике једне локалне фирме, те да су у тренутку напада у аутобусу били возач и двоје путника.

"Као резултат експлозије, повријеђен је мушкарац, који је претрпио баротрауму и има модрицу на десној руци", навео је Гладков, преноси Срна.

Гладков је истакао да је у другом нападу дрона мушкарац задобио више повреда и да је превезен у болницу.

Према његовим ријечима, оштећена су четири аутомобила и пукли су прозори на оближњој згради.

"Раша тудеј" преноси да је трећи дрон ударио у бензинску пумпу у граду Шебекино и да су се од експлозије запалиле цистерне са горивом, али да није било повријеђених.

Руско Министарство одбране саопштило је да је током ноћи уништено пет украјинских дронова изнад Белгородске области и један изнад Крима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица