Румунија

Ученица избола наставника

  • Извор: Агенције
  • 29.11.2023. 11:51

Дјевојчица (16) из Румуније терети се за покушај убиства након што зарила нож у леђа свом наставнику.

Стравичан инцидент догодио се прошле недјеље у кабинету директора једне школе у Орадеи, у тренутку док су у кабинету били директор и мајка дјевојчице.

Ученица, која је одличан ђак, позвана је са мајком на разговор код директора након што је дежурни у њеној спаваони затекао њеног дечка (15).

Дjевојчица је дошла на разговор, а у џепу од јакне крила нож. Услиједила је расправа са наставником и педагогом око тога зашто је њен дечко долазио у вечерњим сатима у спаваону након чега је дјевојчица, када се наставник окренуо, извукла нож и зарила му оштрицу у леђа.

Јован Јошило ће данас бити изручен у БиХ

Јован Јошило ће данас бити изручен у БиХ

"Расправљали су се очи у очи и у једном тренутку се наставник окренуо и она је извукла нож. Након што га је убола, побјегла је из канцеларије, а ми смо позвали Хитну помоћ", рекла је директорка школе Алина Kотка.

Дјевојчицу су ухватили у школском дворишту, а наставник је хитно пребачен у болницу гдје је и оперисан. Љекари кажу да је у тешком, али стабилном стању.

Иако мотив напада није познат, дечко малољетнице тврди да је "наставник њу мувао" и да му се она жалила на то.

Сви професори у школи су шокирани због инцидента. Kажу да је дјевојчица одличан ђак, да је добила школарину и да никад са њом нису имали проблем.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.