Amerika

Tuča žena zbog toaleta, jedna završila u WC šolji

  • Извор: Агенције
  • 05.09.2023. 09:02

Društvene mreže su preplavljene snimcima tuče koja se dogodila tokom koncerta Morgana Volena u Pitsburgu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kako prenosi Times Now News, žestok fizički okršaj dvaju žena dogodio se ispred mobilnih toaleta, što se vidi i na viralnom snimku.

Na početku snimka vidi se njihova verbalna rasprava, da bi nakon nekoliko razmijenjenih riječi nastao potpuni haos. Njih dvije su se toliko gurale da su upale u jednu od kabina iz koje je izletila unezvjerena djevojka koja je već bila unutra.

Policajca provozao na haubi

Policajca provozao na haubi

Jedna od učesnica tuče takoreći je završila u WC šolji, a onda su u frku upale još dvije žene i nastala je opšta "makljaža" koju je uzaludno pokušavao da prekine radnim obezbjeđenja.

Dodatnu eskalaciju incidenta uspjela je da spriječi žena u uniformi, a akteri su se razbježali prije dolaska policije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм