Глумац на удару бившег предсједника

Трамп одговорио Де Ниру: Постао си потпуни губитник

  • Извор: Телеграф
  • 05.12.2023. 09:44

Доналд Трамп је одговорио Роберту Де Ниру након глумчевог говора на додјели Готам награда гдје га је "поткачио".

"Роберт Де Ниро, чији је глумачки таленат умногоме ослабио, а његова репутација сада пуца, мора чак да користи и телепромптер због свог прљавог и одвратног језика, који је толико непоштован према нашој земљи", рекао је Трамп и додао:

"Постао је негледљив како у филмовима, тако и са будала које су уништиле додјелу Оскара... Де Ниро би требало да се фокусира на свој живот, који је неред, а не на животе других. Постао је потпуни губитник, док свијет гледа, чека и смије се", навео је Трамп, преноси НМЕ.

Подсјетимо, Де Ниро није штедио Де Нира у свом говору.

Де Ниро се суди са бившом асистенткињом, викнуо јој на суду

Де Ниро се суди са бившом асистенткињом, викнуо јој на суду "срам те било"

"Лаж је постала само још једно оруђе у шарлатановом арсеналу. Бивши предсједник нас је лагао више од 30.000 пута током своје четири године на функцији, и он држи корак у својој тренутној кампањи одмазде. Али са свим својим лажима, он не може да сакрије своју душу. Он напада слабе, уништава дарове природе и показује своје непоштовање, на примјер, користећи "Покахонтас" као вријеђање", рекао је Де Ниро и критиковао оне који су му "исекли" говор, пише Huffington Post.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.