Флорида

Тинејџер убио мајку и тијело закопао испод роштиља

  • Извор: Блиц
  • 22.11.2023. 09:15

Тинејџер са Флориде смирено је полицији испричао како је задавио своју мајку и њено тијело закопао испод црквеног роштиља, а све због - оцјена.

Грегори Рамос имао је само 15 година када је убио своју мајку Гејл Кливенџер (46) у њиховој кући у ДеБарију у новембру 2018, а потом инсценирао да изгледа као да се радило о провали.

Осуђен је на 45 година затвора у јануару 2021. због стравичног убиства, након што се изјаснио кривим за убиство првог степена, злостављање тијела и неовлашћено коришћење доказа.

"Дејли Мејл" је објавио узнемирујуће снимке на којима Грегори у полицији признаје злочин и хладнокрвно прича о њему.

Снимци откривају узнемирујуће нове детаље тог случаја, укључујући како је покушао да одсијече мамин прст да би заложио њену бурму, али није успио јер "није имао довољно јак нож да пресијече кости".


Драма на концерту Дине Мерлина у Београду

Драма на концерту Дине Мерлина у Београду

На снимку се види како Рамос ноншалантно описује убиство детективима који су га покупили скоро одмах након што је позвао полицију тврдећи да му је мајка нестала, након што је лагао полицајцима о својој умијешаности, Рамос на крају пуца, говорећи им да није осјећао "ништа" након што је убио своју маму.

"Дошао сам кући и посвађао се са мамом, она ме је ошамарила по лицу, почела да ме удара, почела је да ме туче, није ми се свидјело, па сам је задавио до смрти", каже он.

Грегори је износио узнемирујуће и језиве детаље злочина.

"Возио сам се око Дејтоне, испустио сам колица, а онда сам се вратио до цркве и почео да копам рупу. Ископао сам рупу тачно испод огњишта, ископао сам прилично дубоку рупу, прилично дубоку - довољно дубоку да у њу ставим тијело. Све ово вријеме мамино тијело које се распада, вукао сам га из аута до ложишта. У том случају сам покушао да јој одсијечем бурму с прста јер сам хтио да је заложим, али нисам имао довољно јак нож да пресијечем кости , па, како год", причао је он.

Тинејџер је покушао да одбрани своје поступке, наводећи да је то било "потпуно импулсивно" и резултат поновљених премлаћивања.

Међутим, такође је признао да се напад догодио неколико сати након што су се посвађали око његове оцјене из биологије, као и да је ушао у собу своје маме док је спавала да би је убио.

Касније је открио да су његови почетни покушаји да угуши маму пропали и да је морао да се врати да је "докрајчи".


Зашто Скочко из Слагалице носи наочаре

Зашто Скочко из Слагалице носи наочаре

Сумње су се пробудиле након што су из архитектонске фирме у којој је његова мајка радила рекли да се тог јутра није појавила на послу.

Полиција је била сумњичава према дјечаку – који се вратио кући из школе рано на дан злочина и упутио позив у 15.52 – готово одмах.

Пријавио је нестанак своје мајке и примијетио да је комби остао на прилазу. Упркос њиховим сумњама, органи за спровођење закона су објавили обавјештење свима који би могли знати гдје се она налази.

Касније су пронашли предмете укључујући "Плеј Стешн 4", компјутер, лопату, пушку и метлу кориштену за сређивање подручја гдје је мајка била сахрањена, како би потврдили причу.

У видео снимку Рамос признаје да је "погријешио" са неуспјешном сценом пљачке и хвалио се да би се вјероватно извукао са својим ужасним злочином да није покушао да прикрије трагове на такав начин.

Пошто је у вријеме убиства био малољетан, Рамос није могао да буде осуђен на доживотну казну без условне слободе и имаће право на ревизију након 25 година.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.