Хјустон

Тинејџер једног вршњака убио, а другог ранио након што су покушали да га опљачкају

  • Извор: Танјуг
  • 18.04.2024. 20:50

Тинејџер у Хјустону убио је једног вршњака, а другог ранио, након што су га претукли и покушали да га опљачкају, пиштољем који му је дала мајка, саопштила је полиција.

Инцидент се догодио у сриједу у области Шарпстаун у југозападном Хјустону, а полиција каже да су се тројица младића нашла јер је један од њих требало нешто да прода другој двојици, не наводећи о чему тачно је ријеч.

- Двојица тинејџера који су касније упуцани почели су да туку другог тинејџера тзв боксерима, а затим су захтијевали да уђе у свој стан и изнесе било шта вриједно, каже се у полицијском саопштењу - преноси АБЦ њуз.

Истражиоци су рекли да је младић ушао у стан, гдје га је на вратима дочекала мајка и дала му пиштољ.

Двојица насилника су наводно наставила да траже ствари из стана и пријетила мајци, након чега их је малољетник обојицу упуцао, рекли су званичници.

- Отворио је ватру, погодивши оба осумњичена. Један је преминуо овдје на лицу места. Други је погођен у стомак и ногу и превезен у локалну болницу. Сви умјешани у овај случај су старији тинејџери, од 19 до 16 година - саопштила је полиција.

Тинејџер који је отворио ватру хоспитализован је усљед повреда задобијених у тучи, али није животно угрожен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.