Амерички новинар

Такер Карлсон отворио налог на Телеграму

  • 16.04.2024. 21:27

Амерички новинар Такер Карлсон објавио је данас први пост на свом новом телеграм каналу "Такер Карлсон Нетворк (ТЦН)" – "Tucker Carlson Network".

"Добро дошли на потпуно нови ТЦН телеграм канал, гдје ћете добити најновије вијести, информације иза кулиса и ексклузивни садржај Такера Карлсона! Ово је једини канал на Телеграму који је у власништву и којим управља 'Такер Карлсон Нетворк'. Када се претплатите на овај канал, придружићете се заједници истомишљеника заинтересованих за истину, интегритет и искрену дискусију", наводи се у поруци на Карлсоновом ТЦН телеграм каналу.


Сљедећи пост на телеграм каналу садржи интервју са новинаром и водитељем радио-емисије "Инфоворс" Алексом Џонсом од 9. марта, са напоменом "ово је један од наших најбољих материјала који сте можда пропустили".

Од тренутка кад је објавио први пост, послије непуна три сата, запратило га је више од 69.000 пратилаца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм