У недјељу

Сузана нестала након свађе са мужем тајкуном: Мајка открила језиву ствар

  • Извор: Телеграф
  • 15.10.2024. 17:10

Сузана Кларк Симпсон (51) нестала је из своје виле вриједне 1,4 милиона долара у Олмос Парку око 23 сата у недјељу увече, након наводне свађе са супругом богаташем, Бредом Симпсоном (53).

За сада није пронађен ниједан траг, док је полиција ухапсила Бреда, али он одбија да сарађује.

Сузанина мајка Барбара Кларк открила је језиве детаље телефонског разговора који је имала са кћерком само пар сати прије него што је посљедњи пут виђена.

Говорећи на бдењу у част њене кћерке, Барбара је рекла да ју је Сузана позвала и рекла јој ствари које јој је Бред физички радио.

Барбара је рекла да јој је Сузана око 21 сат те ноћи, 6. октобра рекла да јој је супруг повриједио руку и леђа, преноси Дејли мејл.

"Смислила сам план да дође да живи са мном и да њено мало дијете иде у школу у мом комшилуку. Нисам стигла да јој испричам тај план", рекла је мајка.

Симпсон је сада у притвору оптужен за насиље у породици и противправно ограничавање слободе кретања. Он се налази у притвору и одређена му је кауција од два милиона долара, а требало би да присуствује рочишту у уторак.

Док се породица и пријатељи и даље надају да је Сузана жива и здрава, њена мајка страхује да јој је кћерка убијена.

"Не вјерујем да је и даље жива. Сузана, волимо те и потребна си нам, молимо се за тебе", поручила је мајка.

Бред је у почетку сарађивао са надлежнима након што је пријавио женин нестанак, али је онда ућутао и ангажовао адвоката.


Полиција је у петак објавила Сузанину фотографију снимљену неколико сати прије нестанка. Сузана је снимљена сама у једном ексклузивном клубу, имала је црну хаљину и пуштену косу.

Неколико сати након што је фотографија снимљена, комшије су рекле да су чуле агресивну свађу између Сузане и њеног мужа.

Комшија тврди да је видио Симпсона како удара и спутава своју жену, прије него што су обоје одлутали у оближњу шумовиту област.

Убрзо након те интеракције, комшија тврди да је чуо вриске из шуме.

Истрага је у току.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм