Невјероватно

Супруг јој је након неколико година брака постао "брат": Живимо с мојим новим мужем и срећни смо

  • Извор: Телеграф
  • 24.01.2024. 12:11

Док већина људи претпоставља "у добру и злу" значи повремену свађу или тешка времена, једна је жена одржала своју заклетву упркос срцепарајућем преокрету догађаја.

Наиме, Крис је имала 16 година када се заљубила у свог супруга Брандона, а од тренутка када су се упознали били су готово нераздвојни.

Упркос томе што је била тако млада, описала је своју прву љубав као "једину за вијеке вјекова" и били су заједно колико год су могли, пише Сан.

Пао руски авион са украјинским заробљеницима, 65 погинулих

Пао руски авион са украјинским заробљеницима, 65 погинулих

Није прошло дуго прије него што су се и вјенчали, а пар је измијенио завјете у аугусту 2006. године. Међутим, само двије године касније, тада 24-годишња Крис примила је грозну вијест да је њезин вољени супруг Брандон суд‌јеловао у великој прометној несрећи. 

Иако је Брандон преживио, остао је у коми два мјесеца и провео је мјесеце на физикалној терапији након што је добио тешку трауматску повреду мозга.

Сада везан за инвалидска колица, бори се с основним кретањем, комуникацијом, губитком памћења и потребна му је даноноћна њега.

Разумљиво, однос пара се с годинама промијенио из романтичних партнера у платонски однос, а Брандон је Крис почео од миља звати својом "малом сестром". Крис је такођер доживљавала Брандона више као свог "брата" него као мужа.

Драматично у Сарајеву, пожар не јењава

Драматично у Сарајеву, пожар не јењава

"Мислим да ријечи "брат и сестра" сада боље дефинишу наш однос. Али увијек ћу га носити у срцу", рекла је Крис. Упркос промјени статуса везе, Крис је била уз Брандона и подржавала га, али увијек је жељела више.

Двије године након Брандонове несреће, Крис је објаснила да жели наставити даље. У видеу на ТикТоку присјетила се: "Након двије године туговања и сломљеног срца, донијела сам болну одлуку да наставим даље. Чезнула сам за обитељи, д‌јецом, партнером, али знала сам да ћу увијек вољети Брандона и жељела сам поштовати своје завјете да ћу га вољети током болести и здравља."

Крис и Брандон више нису службено били у вези, али је она остала његова његоватељица и законски старатељ. Крис је 2014. године упознала Џејмса на интернету.

У почетку је била забринута како ће потенцијални нови партнер реаговати на њену ситуацију с Брандоном, али за самохраног оца Јамеса одлука је била лака. "Џејмс је слушао моју причу и ништа му није сметало. Из неког разлога, одлучио је да је то лијепа прича и да жели бити дио ње", додала је.

Нема информација о повријеђенима у пожару у Кинеском тржном центру

Нема информација о повријеђенима у пожару у Кинеском тржном центру

Мушкарци су се срели недуго након тога, тројац је заједно одлазио у цркву, а Јамес је ускочио да помогне око Брандонове његе.

"У једном тренутку сам их оставила саме и отишла у купаоницу, а када сам се вратила, вид‌јела сам Џејмсову руку како њежно држи Брандона. У том сам тренутку знала шта носи моја будућност", рекла је Крис.

Није познато када су се Крис и Брандон развели, но Крис се удала за Џејмс, а њен бивши супруг подржава пар. Џејмс живи с Крисом и Брандоном, а он и Брандон развили су сјајан однос.

Бањалучанин сликао дјевојке у тоалету тржног центра?

Бањалучанин сликао дјевојке у тоалету тржног центра?


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)