Ужас

Стручњак за крокодиле силовао псе

  • Извор: Блиц
  • 26.09.2023. 13:16

Британски стручњак за крокодиле, Адам Бритон (51), изјаснио се кривим за силовање штенаца и мучење више од 40 паса, укључујући своје љубимце Урсу и Болта, у свом склоништу за животиње у Аустралији.

Бритон је злостављао своје псе али и животиње које је добио од власника кућних љубимаца које је преварио да му дају старатељство над њима.

Адам Бритон (51), је одрастао у Западном Јоркширу у Бритањи прије него што се преселио у Аустралију. Он је почео да се понаша чудно 2014. и мучио је и сексуално искоришћавао више од 42 пса које је назвао ‘је***е играчке’ до хапшења у априлу 2022.

Бритон, академик са Универзитета Чарлс Дарвин у сјеверној Аустралији, мучио је 39 паса до смрти у ужасном случају окрутности према животињама који је шокирао нацију.

Пало дрво у бањалучком парку

Пало дрво у бањалучком парку

Ожењени зоолог је сексуално злостављао своје кућне љубимце швајцарског овчара, Урса и Болта, скоро деценију, а онда је набавио још паса за мучење и убијање на свом пространом сеоском имању у сјеверном делу Аустралије, преноси Блиц.

Бритон би чак снимио себе како мучи беспомоћне животиње у, како је назвао, својој ‘соби за мучење’ – транспортном контејнеру опремљеном опремом за снимање – све док већина није умрла прије него што је објавио болесни материјал на интернету.

Бритон је стајао мирно док се јуче изјаснио кривим по 56 тачака окрутности према животињама на Врховном суду. Такође се изјаснио кривим по четири тачке за приступ и преношење материјала о злостављању д‌јеце, али се изрицање казне тек очекује.

Бојан Томовић: Мајка и брат су ме се одрекли кад сам признао да сам бисексуалац

Бојан Томовић: Мајка и брат су ме се одрекли кад сам признао да сам бисексуалац

Детаљи Бритонових злочина толико су ужасни и “гротескни” да је главни судија Мајкл Грант позвао јавност и безбедносно особље да напусте судницу прије него што тужиоци изнесу чињенице случаја.

– Ове чињенице садрже материјал који се може описати само као гротескни и перверзни чин окрутности који је узнемирујући и који по мојој процјени имају потенцијал да изазову нервни шок – рекао је он.

Супруга ништа није знала

Бритонова супруга Ерин, чувар дивљих животиња, није била свјесна узнемирујућих фантазија свог мужа и од тада је наводно промјенила презиме.

Бравар дошао да помогне, власник куће га ударио пиштољем у главу

Бравар дошао да помогне, власник куће га ударио пиштољем у главу

Бритон није само мучио и сексуално злостављао своје љубимце већ и псе власника кућних љубимаца које је намамио у своју замку преко платформе Гумтрее Аустралиа. Бритон би користио апликацију како би пронашао власнике кућних љубимаца који су жељели да поклоне неком своје животиње јер нису могли више да се старају о њима, што због сопствене болести или пословних обавеза.

Власници кућних љубимаца су мислили да је Бритон идеалан човјек коме би повјерили своје кућне љубимце јер је зоолог са пространим имање и вјеровали су да ће им он обезбједити срећан дом. Међутим, када би га питали како су њихови бивши кућни љубимци, Бритон им је одговарао да су здрави и срећни и слао старе фотографије, док у стварности те животиње су можда биле већ мртве.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: