Stravičan prizor

Snimljen trenutak kad majka baca kćerku u kavez sa medvjedima

  • Извор: Телеграф
  • 30.01.2022. 17:52

Sigurnosne kamere zoološkog vrta u Uzbekistanu snimile su trenutak u kojem majka, naočigled posjetilaca i obezbjeđenja, svoju trogodišnju kćerku baca u kavez sa medvjedima.

Na snimku se vidi kako jedan muškarac pokušava da spriječi ženu u toj namjeri, ali ona ispušta dijete.

Stravičan incident dogodio se u petak, oko podneva. Posjetioci su sa strahom gledali kako ogromna životinja trči u pravcu djevojčice koja je bačena u kavez, ali za divno čudo, medved nije napao dijete.

Medvjed po imenu Zuzu je onjušio devojčicu, a potom odšetao dalje. Čuvari su odmah namamili medveda u zatvoreni dio kaveza i zaključali, a potom su spasioci utrčali po djevojčicu.

"Ljudi su pokušali da spriječe majku da baci dijete u kavez, ali nisu uspjeli. Dijete je palo u kanal pored ograde. Medvjed je odmah dotrčao da je onjuši, ali se potom okrenuo i odšetao dalje", rekao je portparol zoološkog vrta.

Djevojčica je prilikom pada zadobila teške tjelesne povrede, ali joj opasna životinja koja je bila u kavezu nije nanijela nijednu povredu.

"Dijete je palo sa pet metara visine i zadobilo je povrede glave. Nije životno ugrožena, ali njeno stanje se intenzivno prati", saopštili su nadležni.

Ukoliko majka bude osuđena, prijeti joj 15 godina zatvora. Nije poznato zašto je bacila dijete medvjedima.


Тагови:
  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)