Полицајци остали у шоку

Син није имао новца да сахрани оца, па запалио његово тијело

  • 01.06.2024. 17:51

У округу Лиосија у Грчкој, у дворишту породичне куће, полиција је пронашла угљенисано тијело старијег мушкарца.

Иако су у први мах били готово сигурни да је ријеч о убиству, послије разговора са сином покојног старца почели су да воде паралелну истрагу. Сада се истражује да ли је мушкарац заиста убијен па запаљен или је, како тврди његов син, још у фебруару преминуо природном смрћу, а потом запаљен.

Ипак, једно је извјесно: несрећног човјека је спалио његов рођени син, што је он и потврдио у исказу датом полицији.

– Нисам више могао да трпим непријатан мирис и морао сам да спалим оца – рекао је 57-годишњи мушкарац полицајцима.

Старац мртав од фебруара?!

Како наводе медији у Грчкој, спекулише се да је старац преминуо још у фебруару, али његов син наводно није имао новца за сахрану, па је зато тијело покојника остало у кући. Тек кад је из дворишта почео да се осјећа несносан смрад, комшије су посумњале да нешто није у реду и обавијестиле су полицију.

У разговору са новинарима комшије су откриле да су између сада покојног оца и сина односи одавно били нарушени. Наводно су се често свађали, а отац би за сина говорио да је досадан и да га оптерећује. Комшије су, такође, навеле да је син несрећног старца веома образован, али да има менталних проблема. Такође, старац се једном приликом пожалио једном од комшија да га син наводно физички злоставља.

У ишчекивању резултата обдукције син несрећног старца тврди да нема везе са његовом смрћу.

Дијелови тијела у канти за смеће

– Нисам га раскомадао. Док сам га износио на душеку из куће, неки дијелови тијела су отпали – покушао је да објасни покојников син шокираним полицајцима зашто се у канти за смеће испред куће налазе лобања и стопала за које су сумња да су припадали покојнику.

Полиција је јутрос, у присуству тужиоца, на лице мјеста привела 57-годишњег мушкарца како би описао под којим околностима и због чега је запалио душек на коме су се налазили посмртни остаци његовог оца.

(Protothema.gr)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Наша Српска (Р)

    Наша Српска (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Бизнис Клуб (Р)

    Бизнис Клуб (Р)

  • 17:00 Одметница (Р) (12+)

    Одметница (Р) (12+)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.