Индија

Седморица упала блогерима у шатор: Њу силовали, њега претукли

  • Извор: Агенције
  • 04.03.2024. 09:51

Пар блогера из Шпаније, који су на друштвеним мрежама биљежили своје путовање мотором, објавили су да су доживјели стравичан напад док су пролазили кроз Индију.

Винсенте и Фернанда, на друштвеним мрежама познатији као Вуелта Ал Мундо Ен Мото (Око свијета на мотоциклу), објавили су потресан снимак из болнице у Индији у којој објашњавају да их је група мушкараца напала, опљачкала, а Фернанду су силовали.

Винсенте и Фернанда пропутовали су више од 60 земаља откако су кренули на своје путовање из Барселоне прије пет година, прешавши преко 170.000 километара на својим мотоциклима.

Њих двоје, који су уједно и амбасадори марке мотоцикала КЛИМ, прикупили су 122.000 пратилаца на Инстаграму гдје документују своја искуства док путују по континентима.


Преминуо мушкарац који је јуче убио сина

Преминуо мушкарац који је јуче убио сина

Но лијепа прича о њиховим путовањима кроз јужну Азију претворила се у хорор након што је пар објавио двије објаве на свом Инстаграму откривајући да су били нападнути док су путовали по Индији.

У првом видеу, објављеном 1. марта, виде се Фернанда и Винсенте с великим модрицама и отеклинама на лицу, док обоје изгледају видно потресено. У изјави за шпанске медије открили су да су нападнути након што су посјетили четврти Думка у индијској држави Џаркханд, популарној туристичкој дестинацији.

Пар је ишао у Непал преко Багалпура, али су се зауставили у Думки како би се одморили и подигли шатор у близини тржнице Хансдиха. Након што су заспали, у шатор је упало седморо младића те су их напали.

"Свладали су нас. Прислонили су ми нож на врат и рекли ми да ће ме убити", каже Винсенте, с натеченом и наизглед шиваном доњом усном, у једном од видеа.


Пет начина на које несвјесно

Пет начина на које несвјесно "бацате" новац

"Фернанда је силована. Њих седморица. Седморо људи. Кучкини синови...", додаје.

Док Винсенте има бројне модрице на глави, чини се да је Фернанда претрпјела много јаче батине - на образима и чељусти виде јој се тамноцрвени трагови од удараца.

"У болници смо, овдје у Индији. С полицијом. Пустили су нас да спавамо овдје", каже Фернанда очију црвених од суза.

Винсенте затим објашњава да су након пријаве о силовању доведени у Сараијахат Комјунити Хелт Центар како би Фернанда могла бити прегледана, преноси "Јутарњи".

Наслов снимка који су објавили на друштвеним мрежама гласи:

"Догодило нам се нешто што никоме не бисмо пожељели. Седам мушкараца ме силовало. Тукли су нас и пљачкали, али нису пуно узели јер су ме хтјели силовати. У болници смо с полицијом. То се догодило вечерас овдје у Индији".

Према "Еуроњузу", шпанска амбасада у Индији контактирала је локалне власти и послала особље да понуди подршку Винсентеу и Фернанди. Тројица од седморице осумњичених тренутно су у притвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.