Objavljen spisak putnika

"Rosavijacija" potvrdila: Prigožin bio u avionu koji je pao!

  • 23.08.2023. 22:10

"Rosavijacija" je potvrdila da je u avionu koji se srušio u Tverskoj oblasti bio Evgenije Prigožin, vođa grupe "Vagner".

Ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj potvrdila je da je pored Prigožina u avionu bio i komandant Vagnera Dmitrij Utkin.

U avionu su bila tri pilota i sedam putnika, svi su poginuli, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije, prenosi TASS.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak pada aviona, a oko 20 časova pronađena su tijela osmoro mrtvih na mjestu pada aviona, rečeno je "RIA Novostima" u Hitnoj pomoći.

Objavljen snimak pada aviona u kojem je navodno bio Prigožin

Objavljen snimak pada aviona u kojem je navodno bio Prigožin

Federalna agencija za vazdušni saobraćaj ("Rosavijacija") je saopštila da je formirana komisija koja je počela da istražuje okolnosti i uzroke nesreće sa avionom "Embraer-135" (EBM-135BJ), koja se dogodila 23. avgusta u Tverskoj oblasti.

"Pokrenuta je istraga o padu aviona koji se večeras dogodio u Tverskoj oblasti. Prema informacijama sa spiska putnika, ime i prezime Jevgenija Prigožina bilo je na listi", navela je agencija.

Jevgenij Prigožin -

Jevgenij Prigožin - "Mrtav čovjek koji hoda"

Avion je pripadao "MNT-aero", kompaniji specijalizovanoj za biznis transporte.

Zavjera svjetskih razmjera: Prigožin sletio u Moskvu drugim avionom?

Zavjera svjetskih razmjera: Prigožin sletio u Moskvu drugim avionom?

Komisija "Rosavijacije" je na mjestu nesreće počela da prikuplja materijal o pripremljenosti posade, tehničkom stanju aviona, meteorološkoj situaciji na ruti leta, radu dispečerskih službi, kao i funkcionisanju radiotehničke opreme.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм