Чикаго

Родитељи, двоје дјеце и три пса пронађени убијени

 • Извор: Агенције
 • 19.09.2023. 21:11

Америчка полиција је у кући на подручју Чиkага пронашла tijela родитељa и двоје дјеце.

У недјељу, 17. септембра навече, члан породице алармирао је полицију и затражио да провјере ситуацију с породицом јер се једна од жртава тог дана није појавила на послу, рекао је Крис Бурн, замјеник начелника полицијске управе Ромеовил.

"Не вјерујемо да је починилац тренутно међу жртвама. Не ради се о убиству и самоубиству. У кући смо пронашли три пса, такође убијена", казао је јуче, 18. септембра, Бурн током конференције за новинаре, преноси "НБЦ Нјуз".


Гром убио мушкарца и жену, пролазник случајно све снимио

Гром убио мушкарца и жену, пролазник случајно све снимио

"Родитељи су идентификовани као Алберто Ролон и Зоралда Бартоломеи. Засад није познато јесу ли били вјенчани, али ради се о родитељима двоје упуцане дјеце. Познат је и идентитет малољетника, али због осјетљиве природе истраге не можемо објавити њихову доб и пол", додао је Бурн.

"Једна од жртава у недјељу у шест ујутро није се појавила на послу и није одговарала на телефонске позиве током дана, због чега су се забринули чланови породице", рекла је полиција.


Појавио се снимак убиства навијача на трибинама

Појавио се снимак убиства навијача на трибинама

Тијела су откривена у недјељу навече. Детективи сматрају да је до пуцњаве дошло између 21 сат у суботу и пет ујутро у недјељу.

За сада није познат мотив.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Документарни програм

  ''Документарни програм

 • 13:10 Емисија: Досије (Р)

  Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина