Хорор

Путник умро у авиону: "Искашљао је литре крви"

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 09:12

Мушкарац је преминуо у авиону на лету из Бангкока за Минхен након што му се нагло погоршало стање недуго након полијетања те је, према изјавама путника, почео искашљавати крв.

Њемачки држављанин, који је наводно имао 63 године, изгледао је болесно чим се са супругом укрцао у авион у четвртак, тврде свједоци.

Јако се знојио и изгледало је да има проблема с дисањем, али његова супруга је увјеравала посаду да је спреман за лет и да је само уморан јер је морао да трчи да стигне на вријеме, пише "Скај Њуз".

Путник из авиона Мартин Мисфелдер рекао је да се човјеково стање нагло погоршало убрзо након што су полетјели те да је почео пљувати крв у врећицу. Убрзо након тога, тврди, почела му је цурити крв из уста и носа.


Нови језиви детаљи убиства Нусрета: Избоден 22 пута па заклан

Нови језиви детаљи убиства Нусрета: Избоден 22 пута па заклан

"Био је то апсолутни хорор, сви су вриштали", испричао је.

Покушали га реанимирати, зидови авиона били испрскани крвљу

Каже да је несретни човјек искашљао "на литре крви" и да су зидови авиона били испрскани крвљу.

Стјуардесе су га покушале реанимирати око 30 минуте прије него што је проглашен мртвим. Авион се након само сати по у ваздуху окренуо и вратио у главни град Тајланда.


Занат јако цијењен: Доброг мајстора треба платити

Занат јако цијењен: Доброг мајстора треба платити

Путник из авиона је рекао да је настао "хаос" када је авион слетио. Најгоре је, каже, било видјети супругу преминулог човјека како пролази царину и рјешава све формалности.

Из компаније "Луфтханза" су поручили да су сви путници премјештени на алтернативне летове за пут кући.

"Иако су посада и љекар у авиону одмах предузели све мјере прве помоћи, путник је преминуо током лета. Наше су мисли с његовом породицом. Такође жалимо због неугодности које су путници овог лета доживјели", додао је портпарол компаније.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.