Предсједник Русије

Путин: Ми схватамо Трампа веома озбиљно

  • Извор: Агенције
  • 05.07.2024. 07:59

Владимир Путин је рекао да вјерује да је републикански предсједнички кандидат Доналд Трамп био искрен у жељи да оконча рат у Украјини, али је истакао да му нису познати планови бившег америчког предсједника.

"Чињеницу да господин Трамп, као предсједнички кандидат, изјављује да је спреман и да жели да заустави рат у Украјини, ми то схватамо потпуно озбиљно", рекао је руски предсједник на конференцији за новинаре у Казахстану.

"Нисам, наравно, упознат са могућим предлозима како он то планира да уради. Ово је кључно питање. Али не сумњам да он то искрено мисли и ми то подржавамо", рекао је он на питање о Трамповој изјави.

Вашингтон пост је у априлу објавио да је Трамп приватно говорио о томе да дозволи Русији да задржи Крим, који је анектирала 2014, и област Донбаса, коју руске снаге дјелимично контролишу, у замјену за мир, што Трампова кампања није потврдила.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм