Prisustvuje sahrani

Princeza Charlotte zakačila broš u znak sjećanja na Elizabetu II

  • Извор: Кликс
  • 19.09.2022. 16:22

Princeza Charlotte je stigla na sahranu prabake Elizabete II. Na kaput je zakačila broš u znak sjećanja na nju.

Broš predstavlja potkovicu jer je Elizabeta obožavala konje. Imala ih je više od stotinu. Nije propustila nijednu konjsku utrgu, bez obzira na vremenske prilike. Kako je ranije naveo Daily Mail, kraljicini konji su od 1988. godine do sada od utrka "zaradili" više od devet miliona eura.

Sahrani takođe prisustvuje i princ George. Njih dvoje su sa svojim roditeljima, princom Williamom i princezom Kate Middleton te ostatkom kraljevske porodice hodali iza kovčega u Westminsterskoj opatiji.

Sve do ovog trenutka, kraljevska djeca se nisu toliko često pojavljivala u javnosti. Princ Louis, koji ima četiri godine, neće prisustvovati sahrani.

Kraljica će večeras oko 21 sat biti pokopana sa svojim pokojnim suprugom, princem Philipom u Memorijalnoj kapeli kralja Georgea VI.

(foto: Wirelmage)

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.