"Прилично заузет"

Принц Хари стиже у Лондон, али отац не жели да га види?

  • Извор: Б92
  • 30.04.2024. 08:58

Принц Хари ускоро одлази у Лондон у ком ће бити у исто вријеме када и његов отац, међутим краљ ће бити "прилично заузет" за потенцијални сусрет са сином.

Краљ и војвода од Сасекса биће у Лондону у исто вријеме сљедеће недјеље, што је некима пробудило наду за поновно окупљање.

Међутим, потенцијални сусрет између њих ће вјероватно бити кратак јер је краљ "прилично заузет", пише Телеграф.

Принц Хари треба да отпутује у Лондон како би присуствовао церемонији обиљежавања 10. годишњице Игара Инвицтус у катедрали Светог Павла 8. маја.

Биће то његова прва посјета Британији од почетка фебруара, када је дошао да види краља убрзо након што му је дијагностикован рак.

Подсјећамо, том приликом су се отац и син кратко састали, а сусрет је трајао нешто више од пола сата иза затворених врата у Кларенс хаусу.

Војвода ће се без сумње надати да ће поново видјети свог оца сљедеће недјеље, ако им распореди дозволе. Вјерује се да ће Чарлс наћи времена да види сина ако буде у могућности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.