Њуарк

Преминуо имам рањен у пуцњави

  • Извор: СРНА
  • 03.01.2024. 22:15

Имам који је данас рањен испред џамије у америчком граду у Њуарку у Њу Џерсију подлегао је повредама, јавио је Еј-Би-Си њуз.

Имам Хасан Шариф пронађен је на паркингу џамије нешто послије 6.00 часова по локалном времену са неколико простријелних рана у предјелу стомака и руке. Шариф је пребачен у оближњу Универзитетску болницу у критичном стању, али је касније преминуо.

Истражитељи анализирају снимке са безбједносних камера како би утврдили да ли се нападач може идентификовати.

Полиција је саопштила да су можда пронашли снимак на коме се види како неко улази на паркинг прије него што је побјегао. Поред тога, анализирају се чауре пронађене на лицу мјеста.

Истражиоци нису сигурни који је мотив напада.

Полиција Њуарка и тужилаштво округа Есекс покренули су истрагу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.