Premijer Slovenije: Pobjednika u Americi proglasili mejnstrim mediji, a ne službeno tijelo

  • 07.11.2020. 22:03

Slovenački premijer Јanez Јanša izjavio je da su pobjednika u Americi proglasili mejnstrim mediji, a ne neko službeno tijelo.

Јanša je na svom Tviter nalogu napisao da su žalbe podnijete u svim zemljama SAD sa tijesnim rezultatom, da sudovi još nisu ni počeli da odlučuju, a čestitke stižu sa svih strana.

Prema njegovim riječima, to je vladavina prava.

Slovenački premijer Јanez Јanša još 4. novembra čestitao je Donaldu Trampu "jasnu pobjedu" na predsjedničkim izborima u SAD.

Miror danas piše da će Džozef Bajden biti 46. predsjednik SAD pošto je porazio aktuelnog predsjednika Donalda Trampa i nakon što su objavljeni rezultati iz Pensilvanije. Skaj njuz", Si-En-En i mnogi drugi mediji potvrdili su da je Bajden novi predsjednik SAD.

Bajdenu su već stigle čestitke od mnogih zvaničnika, među kojima su Angela Merkel, Boris Džonson, Emanuel Makron.

Predsjednički kandidat republikanaca Donald Tramp poručio je da izbori u Americi još nisu gotovi i da će njegov tim naredne sedmice započeti osporavanje rezultata na sudu.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.