У подруму војне академије

Познат узрок експлозије у Санкт Петербургу!

 • Извор: Спутник Србија
 • 17.05.2024. 20:50

Седам особа повријеђено је када је експлодирала граната из периода Другог свјетског рата у подруму војне академије у Санкт Петербургу, саопштила је прес служба Лењинградског војног округа.

Како се наводи, до детонације је дошло приликом чишћења подрумских просторија при академији.

Експлозија на универзитету у Санкт Петербургу!

Експлозија на универзитету у Санкт Петербургу!

Седморо припадника војске је повријеђено и сви су пребачени у болницу која је у саставу руског Министарства одбране гдје им је пружена сва неопходна медицинска њега.


У питању је граната калибра 76 милиметара из периода Другог свјетског рата која је чувана у подрумским просторијама.

Све службе су на терену, преносе медији.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.