Трећег натјерала да гледа

Посвађала се с мужем па га преварила са двојицом, сад може на робију

  • Извор: Агенције
  • 06.02.2024. 12:23

Алисон Ли Скардин, 38-годишња мајка двоје дјеце из Минесоте, ухапшена је након што је имала односе с двојицом 15-годишњака.

Госпођа је прије отприлике мјесец дана одсјела са својом породицом у хотелу у Розвилу гдје се затекла и хокејашка екипа из Колорада, па се упустила у аферу која би је на крају могла коштати дугогодишње затворске казне.

Скардин се с младим хокејашима запричала у хотелској хидромасажној кади те се приликом упознавања пожалила тинејџерима да она и супруг имају проблема у браку, пренио је "Стар Трибјун".


Драматично упозорење доктора у Хрватској: Чак 60 одсто људи има ово

Драматично упозорење доктора у Хрватској: Чак 60 одсто људи има ово

Након што су се младићи вратили у своје собе, Ли Скардин им је послала поруку у којој је навела да се управо поново посвађала с мужем и најавила да ће их доћи посјетити.

Том приликом их је и упитала колико су стари, схватила да би им могла бити мајка, али и упркос томе отишла до краја. Двојицу је наговорила на тројку у троје, трећег да гледа, што би можда остала и тајна да се на томе зауставила.

Међутим, касније се појавила на једној од њихових утакмица, а тинејџере је наставила контактирати путем порука чак и након што су се вратили кућама у Колорадо, саопштила је полиција.


Стижу падавине у БиХ, метеоролози најавили и када

Стижу падавине у БиХ, метеоролози најавили и када

У међувремену је ухапшена и оптужена за кривично сексуално понашање трећег и четвртог степена, а амерички медији преносе да је испред истражилаца већ и признала шта је направила.

Пред судом би се требала појавити у понедјељак.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.