Инцидент

Посланик ранио човјека на новогодишњој забави

  • Извор: Блиц
  • 01.01.2024. 19:21

Посланик у италијанском парламенту Емануел Поцоло ранио је у новогодишњој ноћи зета агента који је био у пратњи државног подсекретара Министарства правде и његовог партијског друга Андреа Делмастра.

Како преносе медији, до пуцњаве и рањавања мушкарца (31) дошло је на прослави новогодишње ноћу у Росаци, малом граду у области Биеле, у Долини Церво, коју води градоначелница Франческа Делмастро, сестра подсекретара, која је уједно била и организатор забаве.

Рањени мушкарац (31) је завршио у болници, али није задобио тешке повреде, преносе медији.

Подсекретар је присуствовао забави са својом пратњом и неким члановима породице, укључујући мужа кћерке једног затворског службеника, који је пратио Делмастра.


Трагедија потресла Бањалуку за Нову годину: Убио се млади полицајац

Трагедија потресла Бањалуку за Нову годину: Убио се млади полицајац

Посланик Поцоло, није присуствовао вечери, али је у одређено вријеме свратио да се поздрави, када је забава била скоро готова. Посланик, који има дозволу за оружје, имао је мали пиштољ са собом који је желио да покаже.

"Око 1.30 часова (по локалном времену) послије здравице и неколико пјесама забава је била завршена. Тада сам изашао из собе да утоварим ауто, био сам 300 метара даље од мјеста пуцњаве. Када сам се вратио, затекао сам тог дечка повријеђеног. Увјерио сам се да су позвали Хитну помоћ. Иако ме је пратња савјетовала да одем, јер нисам био у опасности, остао сам да сачекам полицију и хитну помоћ", изјавио је државни подсекретар Делмастро.

Повријеђени мушкарац је у понедјељак касно ујутру отпуштен из болнице и вратио се кући, гдје ће наставити опоравак.


Још један ауто завршио на крову: Трећи у истом дану

Још један ауто завршио на крову: Трећи у истом дану

Погођен је метком малог калибра. Оружје које је полиција заплијенила је величине упаљача. Из прве реконструкције чини се да га је Поцоло извадио да би га показао дјечаку када је пуцао, који на срећу није изазвао озбиљнију штету, преноси "Блиц".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: