Ужас

Поред пута пронађено тијело дјечака (4): За убиство оптужена мајка

  • Извор: Индекс
  • 02.04.2024. 11:33

Америчка полиција пронашла је тијело дјечака (4) који је дан раније нестао, а за убиство је оптужена његова мајка.

Тијело Аријела Гарсије пронађено је у четвртак нешто прије 18 часова поред пута у држави Вашингтон, мање од 24 сата након што су рођаци пријавили његов нестанак.

Након извјештаја, државна полиција је покренула потјеру у којој је учествовало скоро 100 полицајаца и истражитеља, укључујући и агенте ФБИ.

Након што је тијело пронађено, полиција је ухапсила дјечакову мајку Џесику Гарсију.

Гарсија је оптужена за убиство првог и другог степена и тренутно се налази у притвору у округу Снохомиш. Два дана прије дјечаковог нестанка, његова бака је затражила хитно старатељство.

Рекла је да њена кћерка има проблема са конзумирањем дрога и алкохола и да је понекад насилна.

Бака је у захтјеву навела да је мајка понекад физички злостављала дијете. Након судског извјештаја, Аријелу се изгубио траг и пријављен је нестанак.

Српска собарица из Беча: Убијеђена сам да су Румунке са снимка већ познате аустријској полицији

Српска собарица из Беча: Убијеђена сам да су Румунке са снимка већ познате аустријској полицији


Породични пријатељ рекао је полицији да су Аријел и његова мајка остали код ње неко вријеме. Она је рекла да су у једном тренутку изашли из куће, а онда је на поду затекла велику количину крви.

Када је полиција пронашла мајку, имала је трагове крви на ципелама и кошуљи. Она је истражиоцима рекла да је Аријел пао са кревета и ударио се у главу и да је покушала да га одведе у болницу на преглед, али је ред био предугачак.

Истрага је у току, и чекају се резултати обдукције дјечаковог тијела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм