Њемачка

Полиција на ногама: Маја кренула до баке па нестала

  • Извор: Агенције
  • 08.10.2024. 08:05

Маја Г. (17) нестала је када је хтјела да посјети баку и напустила родитељску куц́у са ранцем на леђима и полиција сада званично трага за њом.

Мајин отац Џо Г. (55) рекао је за БИЛД: "Маја је веома одговорна. Не можемо да објаснимо њен нестанак. Рекла је да је жељела да посјети своју баку у Карлсруе-Хагсфелду".

Бакин дом је десет километара јужно од куће дјевојчице (Баден-Виртемберг) и Маја је рекла родитељима да жели да оде возом код ње. Полиција сада користи и фотографију на којој се види како Маја напушта кућу својих родитеља у недјељу поподне, а снимак долази са породичне надзорне камере у дворишту куће.

Познато с ким је Сандра преварила Милана Калинића

Познато с ким је Сандра преварила Милана Калинића

- То је било тачно у 13.12. Нешто касније њен мобилни телефон више није имао пријем. То што је изашла из куће са ранцем није ништа необично за Мају - рекао је њен отац.

Још једна фотографија коју је полиција објавила за јавну потрагу показује несталу дјевојчицу на трибини, а њен отац је рекао да су били тамо недјељу дана прије него што је нестала.

Према ријечима њеног оца, Маја је такође фудбалски судија и суди омладинске утакмице.

- Полицијска потрага још није довела до неких открића. Истрага је и даље у току - наводе из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.