Предсједник Русије

Погледајте Путинову реакцију када су му донијели огромну фасциклу током састанка

  • 29.01.2024. 17:41

Предсједник Русије Владимир Путин био је изненађен величином фасцикле са документима која му је предочена током састанка Врховног државног савјета савезне државе.

На снимку гдје се види реакција руског предсједника види се изненађење на Путиновом лицу док узима огромну фасциклу у руке.

Телеграм канал тврди да су се унутар фасцикле налазили документи о Савезној држави.

Тренутак када су амбасадори сазнали да је Русија покренула војну операцију у Украјини

Тренутак када су амбасадори сазнали да је Русија покренула војну операцију у Украјини

Предсједници Руске Федерације и Бјелорусије Владимир Путин и Александар Лукашенко потписали су указ о главним правцима спровођења одредби споразума о изградњи Савезне државе за 2024-2026.

Стране су потписале документа након састанка Врховног државног савјета Савезне државе, који је одржан у понедјељак у Санкт Петербургу.

Раније је државни секретар Савезне државе Дмитриј Мезенцев рекао да су у овом документу садржани планови влада у различитим областима, а одлика трогодишњег плана биће то што ће га одобрити потпредсједници владе. То ће нам, како је рекао, „омогућити да брже одговоримо на изазове времена, на ситуацију у оквиру привредног живота у нашим земљама и извршимо прилагођавања”.

(Новости)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.