Turska

Pogledajte kako pas upozorava na katastrofu koja dolazi

 • Izvor: ATV
 • 07.02.2023.07:42

Neobični snimak pojavio se na TikToku.

U opisu stoji kako je nastala malo prije razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Na njoj se vidi pas koji stoji posve sam na ulici i veoma glasno zavija. Iza njega se vidi džamija, a pored prolazi tek poneki automobil.

Oko životinje nema drugih pasa ni mačaka, nema baš nikoga, a on ne prestaje glasno zavijati.

U opisu snimka piše kako je pas ljude pokušao upozoriti na opasnost koja dolazi, a nije imao kako drugačije nego zavijanjem, koje je u tihoj noći sigurno bilo veoma glasno.

Radi li se o tome da je pas zaista nešto osjetio ili ne, ne zna se, međutim mnogi vlasnici širom svijeta isticali su kako su njihovi psi predosjetili potres nekoliko sekundi prije katastrofe.

Sve vijesti o potresima u Turskoj i Siriji na jednom mjestu - OVDJE!

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.