Салерно

Питбулови растргали бебу испред мајке

  • Извор: Агенције
  • 07.05.2024. 17:57

Тужилаштво у Салерну одлучило је да ће пси, који су растргли и убили 13-мјесечног дјечака у Еболију, бити пуштени на слободу и преваспитани.

Тото и Пабло, два питбула која су убила бебу у дворишту породичне куће у Еболију, неће бити успавани већ ће бити одведени на мјесто гдје ће бити подвргнути строгој дресури.

Овај програм "опоравка" финансираће њихов власник као дио казне због неодговорног чувања паса, а када се заврши дресура, питбулови ће бити враћени у свој дом.

Уколико власник не жели да их задржи, они ће бити смјештени код онога ко буде желио да их удоми.

Какве ријечи Борише Симанића: Ја бих се одазвао опет репрезентацији

Какве ријечи Борише Симанића: Ја бих се одазвао опет репрезентацији

Подсјетимо, несрећни догађај се десио у дворишту куће док је малишан био у рукама ујака, а други је спавао у кући. Мајка је била у непосредној близини, али оно што дјелује као сценарио, јесте да нико није очекивао да кучићи нападну.

Приликом напада, ујак је испустио дијете које су пси растргли, а мајка је безуспјешно покушала да их раздвоји од сина. У том покушају је и она повријеђена.

Други ујак, којег су пробудили крици мајке, дотрчао је у двориште, затекао крваву сцену и покушао да помогне, али дјетету није било спаса.

Међу осумњиченима за напад су мајка дјечака и два ујака који су присуствовали том страшном догађају, као и два власника паса због "неодговорног чувања".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)