Хаос на лету

Пијани мушкарац тукао путнике у авиону

  • Извор: Блиц
  • 24.04.2024. 08:24

Шокантни снимак који се проширио друштвеним мрежама приказује опаког насилника како удара полицајце и чланове кабинског особља на лету из Велике Британије за Турску овог викенда.

Ово је изазвало ужаснуте крике других путника, укључујући и дјевојчицу која се може видјети како покрива лице рукама прије него што мајка крене да је тјеши.

На снимку се види како раздрагани путник, који носи зелено-бијелу пругасту мајицу фудбалског клуба Селтик, дивље удара стјуардесе које покушавају да га задрже.

Према писању, путници су рекли да је фудбалски навијач изазивао прекид током лета, који је полетио из Единбурга неколико сати раније.

– Прије него што је све почело, стјуардеса је морала да га задржи добрих 20 минута – рекао је путник.

Чланови посаде авиона такође су пронашли празну боцу вотке.

– У предњем дијелу авиона зачуло се весеље када је неко сазнао резултат – фудбалске утакмице Селтика, рекао је путник.

Свједок је додао: „Још један дјечак је момку рекао да треба да га је срамота јер навија за Селтик и тада је овај једноставно изгубио стрпљење.”

Хулиган је потом скочио са свог сједишта, наизглед покушавајући да удари турског полицајца и члана посаде авиона док су други путници покушавали да интервенишу у тучи.

На видео снимку свађе објављеном на мрежи приказана је преплашена дјевојчица, како сједи око три реда иза мјеста гдје се одиграва туча. Дјевојчица је изгледала нервозна, кретала се у сједишту док је рукама покривала лице, прије него што ју је мајка повукла у крило.

Човјек је наставио да удара људе док се кретао ка пролазу авиона, а на крају је пао на под.

Али ни то га није спријечило да испољи напад хистерије, наставио је да удара по поду. Могу се видјети путници како гурају главе у пролаз, покушавајући да виде непослушног путника.

Једна жена је вриснула док је мушкарац бацао своје посљедње замахе.

Како је насилна епидемија приведена крају, чује се како мајка говори свом дјетету: „У реду је, душо. У реду је.”

На другом снимку објављеном на мрежи види се како је мушкарац везан лисицама од стране полиције и извучен је до пролаза и излази из авиона, пише Њујорк пост.

Чинило се да је имао неколико огреботина по лицу и пјевао је, на шта особа која снима видео једноставно каже: „Срамотно“.

Портпарол Еасијет-а потврдио је тучу, напомињући да је полиција морала да уђе на лет када је слетио због ометајућег понашања путника.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.