"Сада сам срећна"

Пијана сјела за волан, па убила младу на дан вјенчања

  • Извор: 24сата.хр
  • 05.03.2024. 12:57

Сјела је за волан пијана и убила младу дјевојку која се баш ту вече удала. Иако је вјероватно очекује 25 година затвора, Џејми Ли Комороски у телефонском разговору из кућног притвора са својом сестром Келси, казала је како очекује да ће ускоро ''живјети свој најбољи живот'', преноси Њујорк пост који је у посједу снимка позива.

У телефонском разговору испричала је сестри како вјерује да ће ''све бити у реду''.

"Јако је смијешно. Када се налазиш у грозној ситуацији јако си под стресом и узбуђена си. Али кад прође одређено вријеме и кад погледаш уназад схватиш да није било потребе за плакањем и живцирањем. Сада сам срећна и све ће бити у реду. Нема потребе да се живцирам" казала је Џејми (26) својој сестри.

Посјетимо, ријеч је о несрећи која се догодила у априлу прошле године у Јужној Каролини. Арику (36) и Самантхи (34) био је то најсрећнији дан живота. Вјенчали су се и прославили су са својим најближима. Потом су сјели у колица за голф и запутили се у хотелску собу. У том тренутку у њих се забила пијана Џејми. Саманта је погинула на лицу мјесту док је Арик завршио у болници с по живот опасним повредама.

Џејми је била толико пијана да је тврдила да се нешто забило у њен аутомобил и да она није ништа скривила.

Комороски се тренутно налази у кућном притвору и чека ју суђење по четири тачке оптужнице, а терете је и за убиство из нехата.

"Лоше ствари се догађају, али важно је како се поставиш у таквој ситуацији. Свемир наставља даље, ја ћу за двије године бити опет срећна" самоувјерено говори Џејми својој сестри на телефон.

Још је додала:

"Нисам лоша особа. Нисам хтјела да ми се овако нешто догоди. Захвална сам што сам жива", плакала је Џејми својој мајци на телефон, али у разговору никада није споменула жртве свог немара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: