Каи Трамп

Ово ја најстарији унука Доналда Трампа

  • Извор: Она
  • 18.07.2024. 20:26

Каи Трамп, кћерка Доналда Трампа Млађег и унука бившег предсједника САД-а Доналда Трампа, говорила је у сриједу увече на Републиканској националној конвенцији.

Каи Трамп, најстарија кћерка Доналда Трампа Млађег, обратила се делегатима и националној ТВ публици непосредно прије свог оца.

"Данас говорим да бих подијелила страну мог дједа коју људи често не виде. За мене је он само нормалан дјед. Он нам даје слаткише и газирано када наши родитељи не гледају. Увијек жели да зна како нам иде у школи. Када сам добила почасну награду, рекао је свим пријатељима како је био поносан на мене. Зове ме усред школског дана да пита како иде играње голфа и прича ми све о свом игрању. Али онда морам да га подсјетим да сам у школи и да ћу морати да га позовем касније“, рекла је она.


У овом граду је данас измјерено чак 56 степени

У овом граду је данас измјерено чак 56 степени

Даље је додала да су многи људи њеном дједу учинили нажао али да се он и даље бори.

"Дједе, ти си таква инспирација и волим те. Медији чине да мој дјед изгледа као друга особа, али ја га знам какав је. Веома је брижан и пун љубави. Он заиста жели најбоље за ову земљу и бориће се сваког дана да Америку поново учини великом“, рекла је она.

Каи Трамп је седамнаестогодишња кћерка Доналда Трампа Млађег и његове бивше супруге Ванесе Трамп. Она је такође најстарија од Трампових 10 унучића.

Као једној од унука бившег предсједника, није јој страно да буде у центру пажње. Током Трампове власти, присуствовала је догађајима као што су његова инаугурација и ускршња прослава у Бијелој кући.

Због једног састојка ваша купус салата ће имати укус као она из ресторана

Због једног састојка ваша купус салата ће имати укус као она из ресторана

Ова седамнаестогодишњакиња је страствени играч голфа и то истиче на својим друштвеним мрежама.

Током викенда, Каи Трамп је објавила фотографију бившег предсједника како диже песницу након што је упуцан на предизборном скупу у Пенсилванији, написавши: "Волимо те, дједе. Никад не престани да се бориш!".

Каи има четворо браће и сестара, Доналда Џона III, Тристана Милоша, Спенсера Фредерика и Клои Софију. Каи је добила име по свом дједу са мамине стране.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)