Словачка

Отац (49) осумњичен да је убио сина (19)

  • Извор: Блиц
  • 22.04.2024. 14:06

Словачка полиција привела је Радослава (49), због сумње да је у суботу увече убио свог 19-годишњег сина.

Полицију је позвала Радослављева супруга, коју је он претходно обавијестио шта је учинио.

Патрола је стигла око 20.30 часова у стан у Хлоховецу и тамо пронашла младића са више убодних рана, који није давао знакове живота. Радослава су наводно нашли на оближњем стадиону и привели.

Брат осумњиченог Радослава и комшије кажу да је он често пио, али и да је "син умио да потегне", те да су се често свађали.

Према наводима медија, кобне вечери је Радослав пијан сјео у аутомобил и отишао на пумпу удаљену неколико километара да сипа гориво. Након тога се вратио у стан и позвао супругу да јој исприча шта је урадио. Није јасно да ли је сина убио прије или након одласка на пумпу.

Велика Британија забрањује мрежу Терорграм

Велика Британија забрањује мрежу Терорграм

- Она више не живи са њим, али ју је он позвао и рекао јој шта је урадио. Она је одмах дошла и позвала полицију. И један и други су знали да попију, и њега је мали знао да нападне. Не знам шта се сада десило - рекао је брат осумњиченог Радослава.

Радослав је од раније био познат полицији, јер се прије десет година са дјецом забарикадирао у стану и пријетио да ће их побити. Тада су на лице мјеста стигли преговарачки тимови и Радослав је послије неколико сати отворио врата стана. Није познато да ли је тада привођен или осуђен.

Пратите нас и путем Вибера

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.