Na grčkom ostrvu

Objavljen posljednji snimak brutalno ubijene Anastasije

  • Извор: Телеграф
  • 28.06.2023. 08:57

Na vidjelo je isplivao još jedan video snimak u vezi sa slučajem ubistva dvadesetsedmogodišnje djevojke iz Poljske Anastasije na grčkom ostrvu Kos. U ovom slučaju, radi se o snimku na kom je, najvjerovatnije, Anastasija posljednji put viđena živa.

Konkretno, prema grčkoj državnoj televiziji (ERT), na snimku o kojem je riječ, tridesetdvogodišnji muškarac iz Bangladeša i dvadesetsedmogodišnja djevojka iz Poljske mogu se vidjeti kako voze njegov motocikl u ponedjeljak, 12. juna uveče.

Sat na kameri pokazuje 00:08:16 u utorak, ali prema riječima vlasnika kuće sat ide unaprijed jedan sat i devet minuta, što znači da je stvarno vrijeme kada su napustili kuću Bangaladešanina 22.59 u ponedjeljak uveče.

Do detalja riješeno svirepo ubistvo Anastasije

Do detalja riješeno svirepo ubistvo Anastasije

Istovremeno, na drugom snimku, dva dana nakon zločina, vidi se tridesetdvogodišnji Bangladešanin kako prolazi pored iste kamere, kako ide ka mjestu gdje je navodno izvršeno ubistvo dvadesetsedmogodišnjakinje i vraća se poslije jedanaest minuta.

Nakon što je priznao zločin, Bangladešaninu je određen pritvor.

Podsjetimo, Anastasija je nestala 12. juna. Poslije šest dana potrage pronađena je umotana u kese za đubre i pokrivena granjem, na njivi na Kosu.

Jelena Vujičić prvi doktor kineskog jezika u BiH

Jelena Vujičić prvi doktor kineskog jezika u BiH

Bilo je to ostrvo na kom je izabrala da radi ovog ljeta sa svojim partnerom Mihalom Slivinskim, mladićem s kojim je bila od svoje 18. godine. Tijelo nesrećne Anastasije bilo je u poodmakloj fazi raspadanja.

Žrtva je imala lisice na rukama, njeno golo tijelo imalo je modrice i povredu glave, dok je mrtvozornik Panajotis Kotrekospo utvrdio da se radi o gušenju i nasilnoj smrti davljenjem, za koje se do sada ne zna da li je došlo od užeta ili od ruke, prenosi Telegraf.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Документарни програм: Гаравице

    '''Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)

  • 22:00 Персона (16+)

    Персона (16+)

  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм