Све се опет истражује

Њемачки милијардер мистериозно нестао прије 7 година: Виђен у Русији са љубавницом?

  • Извор: Б92
  • 17.04.2024. 17:20

Карл Ериван Хауб је прије шест година нестао под прилично мистериозним оклоностим на швајцарским Алпима, а како пише Дејли Мејл сада се сумња да живи са љубавницом у Русији.

Њемачко-амерички тајкун, тада педесетосмогодишњак, спремао се за скијање када је нестао у априлу 2018. године у Цермату, у Швајцарској. Овај милијардер је виђен како се пење на планину једног јутра сам, што је било чудно с обзиром да је његов тренер рекао да је типично веома опрезан и добро припремљен, а послије тога се никада није вратио у свој хотел.

Моћно оружје први пут употријебљено у борби: Скидали ракете!

Моћно оружје први пут употријебљено у борби: Скидали ракете!

Власти су покренуле шестодневну потрагу током које су пет хеликоптера и тимови алпинистичких спасилаца претраживали огромно подручје, али његово тијело никада није пронађено. Хауб, бивши директор и сувласник њемачког супермаркета и малопродајног гиганта "Тенгелман Групе", послије три године од нестанка је проглашен мртвим од стране суда у Келну, остављајући за собом супругу, двоје дјеце и компанију са око 75.000 запослених.

Скот Ритер: САД ће ускоро напустити Украјину

Скот Ритер: САД ће ускоро напустити Украјину

Његов млађи брат Кристијан заклео се у судници 2021. године да нема назнака да је његов брат и даље живи. Међутим, истага која се тренутно спроводи од стране њемачког емитера РТЛ тврди да су идентификовали Хауба у Москви, а вјерује се и да је тајкун тамо са много млађом љубавницом по имену Вероника Ермилова.

Кристијан се сада налази под истрагом од стране тужилаштва у Келну због сумње да је дао лажне изјаве под заклетвом, извјештава РТЛ. Он је, након нестанка свог брата, преузео контролу над Тенгелман Групом, а сада је, како тврди, ангажовао специјалну службу да истражи 'гласине' да је Хауб још увијек жив. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.