Урадио јој шест ствари одједном

Нашла хирурга на интернету, па умрла након операције

  • Извор: Телеграф
  • 02.10.2024. 17:41

Вивијан Лира Монте се пријавила за једнодневну операцију која се састојала из више етапа, након што је нашла пластичног хирурга који ће све то одрадити на интернету. У само једној операцији 31. августа, подвргнута је редукцији груди и липосукцији стомака, руку, леђа и браде. Затим јој је сало од липосукције упумпано у задњицу да би јој дала подстицај. Међутим, она је нажалост умрла од срчане инсуфицијенције 26. септембра након 22 дана на интензивној њези у борби против масивне инфекције.

Преминула је прошлог четвртка, дан прије свог рођендана.

Њен дечко Ренан Сантјаго, са којим је била шест година, рекао је за бразилску новинску агенцију "Г1" да је платила око 7.300 долара за смањење груди, пресађивање масног ткива на задњици и липосукцију на стомаку, рукама, леђима и врату.

Бивши учесник ''Парова'' се кандидовао за предсједника општине у Бриселу

Бивши учесник ''Парова'' се кандидовао за предсједника општине у Бриселу

Сантјаго је рекао да је Монте већ дуго замишљала да се подвргне редукцији груди и да је у посљедње вријеме жељела да уклони сало са стомака јер је вјеровала да се угојила.

Он је објаснио да је Монте пронашла доктора који је пристао да уради обе операције и наговорио је да се подвргне још четири операције, укључујуц́и и липосукцију врата, коју је он пристао да уради бесплатно.

Пре операције, Монте је стављена на програм за мршављење и подвргнута додатним тестирањима како би показала да је кандидат за све операције.

Очевидац стравичне несреће: ''Нисмо могли да се сјетимо броја Хитне од шока''

Очевидац стравичне несреће: ''Нисмо могли да се сјетимо броја Хитне од шока''

Сантјаго је рекао да је Монте отпуштена дан након што је имала процедуре и да је почела да осец́а нелагодност 2. септембра када није могла да иде у тоалет.

"Није могла да дише, али су ипак успели да је реанимирају, и интубирали су је, али једноставно није могла да се врати. Видели смо како умире мало по мало. Било је то 22 дана патње без добрих вести. Разговарала је са нама врло слабим гласом и отежаним дисањем. Знала је да умире."

Хирург, чије име нису објавили, савјетовао јој је да посјети најближи центар хитне помоћи.

Њено стање се погоршавало како су дани пролазили и развила се бактеријска и гљивична инфекција. Поред тога, ране на грудима су јој се отвориле.

Сантјаго је оптужио хирурга и рекао је да је био свјестан ризика и да је једноставно није упозорио, преноси "Дејли мејл".

"Није имала појма", додао је Сантјаго. "Само је сањала о операцији. И наставила је да живи свој сан."

Сада је Сантјаго окривио хирурга који је извршио операције, за кога тврди да је намамио Вивијан "нудећи јој попусте за куповину на велико". Он је локалним медијима рекао: "Отишла је код хирурга само да уради мамопластику и липосукцију стомака. Али он ју је убиједио да уради друге ствари, говорећи да мора да уради и липосукцију на рукама и леђима. Чак и липосукцију браде, а она је била супер узбуђена".

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: