Ванкувер

"Најспектакуларнија" несрећа икада: Судар два камиона изазвао ватромет

  • Извор: Радио Сарајево
  • 03.11.2023. 15:33

Несрећа у којој су учествовала два возила на транс-канадској аутоцести источно од Ванкувера прошле седмице не би била вијест за насловнице широм свијета, да није све завршила великим ватрометом.

Оно што се догодило прилично је уобичајена саобраћајна ситуација. У зауставној траци аутопута био је заустављен пикап камион с приколицом, када је на њега налетио камион с полуприколицом.

Међутим, приколица заустављеног камиона била је пуна пиротехничких средстава, па је судар активирао експлозивна пуњења у њима, покренувши ланчану реакцију. Оно што је услиједило привукло је пажњу цијелог оближњег подручја – сат времена дуг шоу, непланирани ватромет усред сасвим обичне канадске ноћи, неколико дана уочи Ноћи вјештица.

Како најлакше очистити решетку у рерни

Како најлакше очистити решетку у рерни

Пролазници су све забиљежили својим мобителима, па су снимке врло брзо освануле и у канадским медијима. Они извјештавају да упркос несрећи и њезиним ватреним посљедицама, нико није теже настрадао те да је само један од возача завршио у болници с лакшим повредама.

Ватрогасци су морали причекати да ватромет изгори, па су потом приступили рашчишћавању мјеста несреће. Узроци овог необичног прометног инцидента се истражују.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм