Индија

Најмање 15 мртвих у судару возова

  • Извор: СРНА
  • 17.06.2024. 10:49

Најмање 15 људи погинуло је, а десетине су повријеђене када је теретни воз ударио у задњи дио путничког воза који је стајао на станици у индијској држави Западни Бенгал, саопштено је из полиције.

У саопштењу се наводи да је у овој несрећи повријеђено више десетина људи, а вјерује се да је узрок непоштовање саобраћајне сигнализације.

"Најмање 15 тијела извучено је из смрсканих вагона", рекао је виши полицијски званичник Абишек Рој у области Дарџилинг, у којој се догодила несрећа.

Кћерка Бакира Изетбеговића изазвала удес

Кћерка Бакира Изетбеговића изазвала удес

Он је додао да је најмање 30 људи повријеђено, као и да спасилачки тимови раде са љекарима и мјештанима како би рашчистили полупане вагоне.

Теретни воз ударио је у путнички експресни воз који је возио за Калкуту, пријестоницу Западног Бенгала, из сјеверне државе Трипура. Усљед удара три вагона са путницима искочила су из шина.

Није јасно колико је тачно било путника у тренутку несреће.

Трагичан судар: Погинула жена која је била у приколици мотокултиватора

Трагичан судар: Погинула жена која је била у приколици мотокултиватора

Спасиоци су користили жељезне полуге и конопце да извуку један путнички вагон који се окренуо наопако усљед удара.

Званичници су рекли да је међу погинулима машиновођа теретног воза и чувар у путничком возу.

Несрећа се догодила након што је машиновођа теретног воза занемарио сигнализацију и ударио у задњи дио путничког воза.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.