Povjerio se na Reditu

Na porođaju shvatio da ga je supruga prevarila: Donio je strašnu odluku, koju su podržali njeni roditelji

  • Извор: Телеграф
  • 24.12.2022. 10:36

Mark i supruga Ana radovali su se dolasku četvrtog djeteta na svijet iako je Mark znao da su njihovi intimni odnosi uvijek bili zaštićeni, da je Ana koristila pilule za kontracepciju i da zapravo nikada nije izrazila želju da dobiju još jedno dijete.

Oni već imaju tri kćerkice, a sada su čekali dječaka. Trudnoća nije prošla lako - bila je najteža do sada, jer je Ana dijabetičar i imala je preeklampsiju. Bili su veoma zabrinuti, ali je konačno došao dan porođaja i iznenađenja koje je šokiralo Marka.

- Bilo je vrlo jasno da ja nisam otac, njen sin je bio vidno crn (kao sporedna napomena, moja žena je stvarno blijeda i ima crvenu kosu dok sam ja plav i takođe veoma blijed). Bio sam apsolutno šokiran, ne samo da sam otkrio da dijete koje sam toliko očekivao nije moje, već sam otkrio i da je Ana bila nevjerna - napisao je Mark na Reditu.

- Očigledno je upoznala ovog tipa u baru, stvarno su se napili i imali nezaštićen seks, na kraju su razmijenili brojeve, kada je otkrila da je trudna i da su se datumi poklopili pozvala ga je i kada je čuo vijest blokirao ju je i promijenio broj, ona zna samo njegovo ime zbog čega je prilično teško otkriti ko je on.

Pokušala je da smiri situaciju i rekla da joj to ništa nije značilo, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajaju "njihovog" dječaka.

- Nisam imao ništa od toga, koliko god me boljelo, nisam mogao više da ostanem sa njom.

U cijelu situaciju uključili su se i njeni roditelji, ali kako bi pomogli zetu, a ne svojoj kćerki.

- Kada su saznali da beba nije moja bili su apsolutno bijesni na nju, ne zbog njenog nevjerstva, već zato što je taj čovjek druge rase, oni su OTVORENI rasisti. Tražili su da "izbriše grešku" i da svoju bebu da na usvajanje, što je ona odbila. Nekoliko puta su joj prijetili da će je se odreći. Kontaktirali su me i ponudili mi pomoć u razvodu, ponudili su mi da platim advokate, ponudili su mi da prenesem njen fond mojim kćerkama i ponudili su da svjedoče protiv nje - napisao je Mark i uputao na forumu šta dalje da uradi, da li da prihvati pomoć.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)