Језиво

Мушкарац убио партнерку, па полицији рекао да је то урадио из забаве

  • Извор: Блиц
  • 20.02.2024. 08:58

Држављанин Албаније ухапшен је на Криту због сумње да је након свађе у главу упуцао своју партнерку (29), родом из Румуније.

Албанац (39) је младој Ђанини пресудио 16. фебруара пред зору у Хераклиону, а потом је позвао полицију да се преда. Комшије кажу да су након вриске чули пуцање којим је дјевојка убијена.

Када је полиција стигла на лице мјеста, Ђанину су затекли у локви крви и љекари су само на лицу мјеста могли да прогласе смрт. У једној од соба пронађен је пиштољ, у којем су била још три метка. Медији пишу да је осумњичени Албанац био толико пијан да није могао ни да стоји, тако да тог јутра нису ни могли да га саслушају. Полицији је непрекидно понављао да је Ђанину убио случајно и да јој је пиштољ прислонио уз главу само да би је уплашио.

– Пиштољ је био закочен. Урадио сам то из забаве – говорио је осумњичени.

Ђанина, коју су пријатељи одмила звали Нина, живјела је у Грчкој посљедњих десет година и радила је у једној продавници у Хераклиону. Они који су је познавали кажу да је имала тежак живот, да је прије само неколико мјесеци изгубила бебу, након чега је дошло до краха везе.

Истичу и да се Нина много повукла у себе откако је почело да се забавља за Албанцем који је сада осумњичен за њено убиство.

Комшије причају како су се из Нининог стана све чешће чуле свађе, те да су чули да је Албанац и раније био хапшен због посједовања наркотика и других кривичних дијела.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: