Објављен видео снимак

Мушкарац јурио жену по снијегу, па обоје нестали

  • Извор: Курир
  • 25.02.2024. 11:23

Страни медији објавили су застрашујући снимак који приказује тренутак када је жену јурио камионет низ мрачну улицу у Денверу.

Снимак, који се сада користи као материјал за полицијску истрагу, приказује жену како бјежи трчећи док је јури мушкарац у камионету на јужној страни града.

Потјера се догодила испред неколико кућа у комшилуку поред пута, саопштили су полицајци. То се догодило прошлог петка, а безбједносна камера са једне куће забиљежила је моменат како неименована жену трчи кроз снијег док је аутомобил прати изблиза. Када је сустигао, она је промијенила правац, и обоје нестају у ноћи.

Полицијска управа Денвера је тада идентификовала ситуацију као случај насиља у породици, за коју су рекли да је још провјеравају јер и жена и њен партнер остају неименовани.


Касније током дана, стручњак за насиље у породици понудио је своје мишљење о ономе за шта је вјеровао да се дешавало.

"Здрави односи не ескалирају до покушаја да покосите свог партнера аутомобилом", рекао је Френклин Ериксон из групе за подршку жртвама насиља у породици.

"Врло је јасно да је жени са снимка неопходна помоћ", наставио је он, и додао: "Врло је јасно да је ово ситуација у којој је њена безбједност угрожена."

АТВ открива имена: Ово су ухапшени у великој акцији у Бијељини

АТВ открива имена: Ово су ухапшени у великој акцији у Бијељини

Полиција је наставила да нуди сопствено објашњење о проблемима жене, откривајући у петак да је жену невидљиви возач натјерао да уђе у камион, али је успјела да побјегне.

Полицајци су рекли да ју је јурио човјек који је возио камионет, али је на крају побјегла.

Човјек је у међувремену ухапшен сљедећег дана, потврдили су полицајци, али без подизања оптужнице.

Гугл се огласио о гашењу Gmail-а

Гугл се огласио о гашењу Gmail-а

Његов идентитет, као и идентитет наводне жртве, остаје непознат.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: