Језив злочин који потреса Балкан

Мирелу убио, мртву данима држао везану, па је раскомадао и бацио крај пута?

  • Извор: Телеграф
  • 16.04.2024. 21:36

Румунска полиција је у кући Турчина, који се сумњичи за свирепо убиство жене чије раскомадано тијело је пронађено на њиви крај ауто-пута у Дамбовици, наводно пронашла трагове крви и жицу којом је Мирела била везана.

Осумњичени има 64 године и држављанство Њемачке, а у Румунију је дошао деведесетих година и купио имање код Букурешта. Како пишу медији, осумњичени живи у тврђави, иза високих бетонских зидина, а на плацу и даље постоји хангар, који је полиција јуче претраживала сатима.

Наводно су на плацу поред гомиле ђубрета пронашли и друге доказе који указују на то да је Турчин вјероватно одговоран за свирепо убиство Миреле.

Вјерује се да је почетком марта Мирелу везао и убио у својој кући, тијело је потом чувао данима, да би га на крају искасапио, спаковао у кесе и бацио крај аутопута.

"Инспектори су пронашли више трагова крви на имању, жицу којом је, како се сумња, жртва била везана, али и делове кеса које су сличне онима у којима су пронађени дијелови тијела. Узети су ДНК узорци и чекају се резултати", навели су извори за Обсерватор, а преноси Телеграф.

Комшије осумњиченог кажу да је повучен, али веома насилан човјек, који само чека да направи неки скандал. Наводе и да су га више пута виђали у Мирелином друштву.

Истичу да су Мирелу видјели крајем фебруара, почетком марта код његове куће, једном у колима, други пут у дворишту.

Осумњичени је ангажовао адвоката, који је рекао да ће његов клијент сарађивати у истрази.

Иначе, осумнијчени је до прије неколико година био ожењен Румунком, која је наводно преминула под мистериозним околностима. Више од 20 годна имао је послове у грађевинарству, а бавио се и столарским пословима.

Подсјетимо, Мирела је нестала 6. марта, а њена сестра је наредног дана пријавила нестанак. Тијело је пронађено 5. априла крај аутопута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм