Ужас

Мајка одгризла сину два прста испред зграде, комшије спријечиле најгоре

  • Извор: Телеграф
  • 05.07.2024. 22:20

У цењеном стамбеном комплексу у Самари у Русији дошло је до шокантног инцидента, када је локална становница сину (3) одгризла два прста. Медији пишу да не смију ни да помисле шта би се још десило, да случајни пролазници нису интервенисали и спасили малишана.

Према ријечима становника, станови у овом комплексу нису јефтини, и у њему живе многе породице са дјецом.

Породица до које је дошло до незапамћеног инцидента уселила се у стан прије више од три године, али до сада нису правили никакве проблеме нити се сумњало у способност родитеља.

"Породица је изгледала нормално, мирно. Никада нису викали нити се свађали, никаква бука није се чула из њиховог стана. Али знам да су се бавили езотеријом", рекао је комшија.

До инцидента је дошло у сриједу, 3. јула око 18 сати. Локална становница Оксана постала је свједок лудила које се одвијало. Те вечери жена је излазила из продавнице која се налазила на другом крају зграде.

"Муж и жена су сједили са дјететом у наручју крај улазних врата. Дјечак је био сав у крви, рука и уста су му били крвави. Дакле, примјетио их је брачни пар који је туда пролазио. Родитељи су се вјероватно надали да их нико неће примјетити и да ће моћи да се увуку у улаз, али су ипак виђени", каже Оксана.

Према ријечима жене, пролазници су помислили да је породици потребна помоћ и кренули су у њиховом правцу. Схвативши да су примјећени, муж и жена су улетили у улаз. Баш у том тренутку излазио је још један младић. Он и пролазници пожурили су у потјеру за породицом.

"Њихов стан је на 17. спрату. Мајка је успјела да побјегне и затвори се у стан, а отац је са дјететом у наручју ухваћен и одведен код домара. Дјечак није плакао нити се помјерио, руке су му млохаво висиле. Комшије су испричале да му је мајка одгризла два, три прста. Чула сам како је отац код домара рекао да он то није желио, да је то била његова жена, изводила је некакав ритуал", додала је Оксана.

Комшије су одмах позвале хитну помоћ, која је дјечака одвела у болницу.

У међувремену, на лице мјеста је стигла полиција, па чак и припадници Министарства за ванредне ситуације. Мајка се закључала у стану, а надлежни су провалили врата. Испоставило се да је за то вријеме жена успјела да се посјече, а наводно је запалила и своју косу.

Према ријечима очевидаца, полиција је жену, која је била само у доњем вешу, извела напоље. Вриштала је и опирала се док су је држала три полицајца.

Истражиоци су покренули кривични поступак за убиство у покушају. Дјечак је у болници, није животно угрожен, али се његово стање оцјењује као умјерено тешко.

Пратите нас и путем Вибера