полиција затекла ужас у кући

Мајка монструм одрубила главу сину: Пјевала док су је хапсили

 • Извор: Курир
 • 23.04.2024. 16:30

Таша Хефс, која је оптужена да је убила шестогодишњег сина у породичној кући у Канзас Ситију, способна је да прати суђење, коначна је одлука суда!

Хефс, која има 37 година, ухапшена је 15. фебруара 2022. и оптужена да је сину Карвелу Стивенсу одрубила главу у кади. Случај је међутим до сада био суспендован јер се Хефс налазила на вишемјесечном лијечењу како би могла да прати суђење.

Судија је одлучио и да Хефс остане у менталној болници док би требало да се појави на рочишту заказаном за 29. април.Полиција, која је на дан убиства стигла до куће оптужене, примјетила је крв на степеницама и улазним вратима. Хефс је одбила да отвори врата и да их пусти да уђу. Наводно је пјевала све вријеме.

Полицајци су потом погледали кроз прозор и видјели тијело дјетета након чега су упали у кућу и привели Хефса без инцидената.

Тијело малишана је пронађено близу улазних врата куће. Хефс је имала трагове крви на себи док је полиција примјетила и два крвава ножа. Истражитељи су касније пронашли и крвави шрафцигер на столу у трпезарији и још један крвави нож у подруму.

Медији су пренијели да је у подруму пронађен и обезглављен пас.

Хефс је на саслушању признала да је убила сина у кади.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм