Хорор

Мајка дјевојчицу (1) ставила у корпу за мачке, па је бацила са трећег спрата

  • 11.06.2024. 18:25

Мајка (41) је наводно ставила своју једногодишњу кћерку у корпу за мачке и бацила је кроз прозор са трећег спрата.

Све се догодило у стамбеној згради у Берлину. Истражиоци претпостављају да је жена, родом из Чешке, била преоптерећена.

У понедељак око 13 часова, тинејџер је чуо цвиљење које је долазило из корпе за мачке која је лежала на земљи иза куће у округу Алтглиеницке. Отворио је корпу - и открио тешко повријеђену дјевојчицу.

Грм ублажио пад

Дијете од 21 мјесеца имало је среће јер је велики грм ублажио њен пад са висине од једанаест метара, вјероватно јој спасивши живот.

- Дјевојчица је одмах пребачена у болницу од стране спасилаца на болничко лијечење са тешким повредама од пада - рекао је портпарол полиције.

Према информацијама Билда, дјетету су поломљене руке и ноге, али полиција каже да јој живот није у опасности. Дугорочне посљедице пада још нису предвидљиве.

Службеници из 3. одјељења за убиства преузели су истрагу. Брзо су успјели да пронађу стан у којем је дијете живјело.

Друго дијете било у стану

Према почетним налазима, 41-годишња мајка била је сама у стану од 75 квадрата са својом малом кћерком и деветогодишњим дјететом у вријеме злочина. Такође има и бијелу мачку.

Истражиоци претпостављају да се мајка осјећала преоптерећеном својом ситуацијом и у очају је бацила дијете у корпи за мачке кроз прозор. Жена се није изјаснила о оптужбама пред полицијом.

Деветогодишње дијете је под старатељством центра за социјални рад.

Према информацијама Билда, тешко повријеђена дјевојчица је једно од петоро дјеце те жене. Једно дијете је већ одрасло, док четворо још живе са њом.

Према ријечима комшија, она је самохрана мајка и описана је као "веома фина и пуна љубави", те "мајка за примјер".

Мајка је требало да се појави пред судијом у уторак, а у поподневним сатима тужилаштво је саопштило да ће мајка бити смјештена у психијатријску установу под сумњом за покушај убиства.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.